Toimitus- ja käyttöehdot

Yleistä

  • Jotta voit tilata tuotteita, sinun täytyy olla täysi-ikäinen
  • Asiakkaan antamat tiedot pidetään luottamuksellisena, eikä niitä luovuteta eteenpäin
  • Verkkokaupasta toimitetaan tavaraa vain suomalaisiin osoitteisiin 
  • Epäselvissä tilanteissa otamme yhteyttä asiakkaaseen 

Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan sopivimmalla toimitustavalla. Käytämme joko Postia tai Matkahuoltoa.

Hinnat

Kaikki hinnat ovat ohjevähittäishintoja ja sisältävät arvonlisäveron.

Hinnat ovat alkaen hintoja, koska kaikki tuotteet tehdään yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Asiakas saa lopullisen hinnan hyväksyttäväksi, kun kaikki tarvittavat tiedot hinnan selvittämiseksi ovat tiedossa. 

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika keskimäärin on 14-21 vrk tilauksesta. Mikäli toimitusaika on pidempi, otamme asiakkaaseen henkilökohtaisesti yhteyttä. Käsittelyaika alkaa siitä hetkestä, kun olemme saaneet kaikki tarvittavat tiedot. Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@metsapeikko.com .

Maksutavat

Ennakkolasku 

Tilaustietojen perusteella toimitetaan ennakkolasku sähköpostiin. Laskun maksun jälkeen tilausta aletaan käsittelemään. Maksutapa -lisämaksu 0 €

Mitoitukset/ kokoarviot 

Asiakas vastaa antamiensa mittojen ja muiden tietojen oikeellisuudesta. Emme ole vastuussa asiakkaan suorittamien mahdollisten virheellisten mittausten, tai väärien mitoitusten aiheutumista haitoista.

Huomautukset 

Mahdolliset huomaukset, jotka kohdistuvat tavaran laatuun tai toimitukseen on tehtävä 7 vuorokauden sisällä tavaran vastaanottamisesta info@metsapeikko.com .

Pakettia noudettaessa on syytä tarkistaa sen kunto noutopaikan virkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilatut tuotteet ovat vaurioituneet, tee noutopaikassa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme info@metsapeikko.com .

Tilauksen peruuttaminen

Ota yhteyttä välittömästi asiakaspalveluumme info@metsapeikko.com niin tarkastamme onko tilauksen peruutus mahdollinen.

Mikäli paketti on toimitettu jo edelleen kuljetettavaksi, tilausta ei voi enää perua.

Palautukset ja vaihdot

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus lukuun ottamatta mittatilaus- ja nimikoituja tuotteita. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, avaamaton ja alkuperäispakkauksessaan. Alennus- ja tarjoustuotteita ei korvata eikä vaihdeta. Korvaamme palauttamasi tuotteen hinnan ilmoittamallesi pankkitilille.

Kun palautat tuotteita, ota kuitti palautuksesta jolloin vastuu palautuksesta siirtyy kuljettajalle. 

Ennen palautusta käy Tilaukset -sivulla tekemässä haluamallesi tuotteelle palautuspyyntö, palauta tuote painikkeella.   

Takuu 

  1. Takuu ei kata väärin käsiteltyä tuotetta.
  2. Takuu ei kata tuotteen väärästä säilyttämisestä ja puhdistamisen laiminlyönneistä tai puhdistamisen virheistä. 
  3. Takuu ei kata asiakkaan puolesta sattuneita käyttövirheitä tai fyysistä tuotteen rikkoutumista.
  4. Mikäli tuote on rikkoutunut kohdassa 1-3 seikan johdosta, tuote palautetaan asiakkaalle ja asiakkaalta veloitetaan kulloinkin voimassa oleva käsittelymaksu ja toimituskulu. 
  5. Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä takuunantajalle kohtuullisessa ajassa, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.
  6. Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaan.

Ylivoimainen este 

Metsäpeikon Torppa ei ole velvollinen täyttämään kauppaa, jos luonnoneste, tulipalo, konevaurio tai siihen verrattava häiriö, lakko, työsulku, sota, liikekannallepano, vienti- tai tuontikielto, kuljetusvälineiden puute, valmistuksen lopettaminen, liikennehäiriö tai muu este, jota myyjä ei voi voittaa, estää tuotteen tai sen osan toimittamisen. Myös silloin, kun sopimuksen täyttäminen edellyttäisi uhrauksia, jotka ovat kohtuuttomia Metsäpeikon Torpalle. 
Metsäpeikon Torppa ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle sopimuksen täyttämättä jättämistä aiheutunutta vahinkoa ja myyjä voi myös purkaa sopimuksen.